website op laptop met vergrootglas

WordPress website check

Betere website-score = meer omzet!

Je website laten doen waar hij voor gemaakt is? Met een uitgebreide website-check weet jij precies hoe je jouw website laat stijgen; niet alleen in Google, maar vooral in kwaliteit én omzet!

Uitgebreide website check

Ooit wilde je een website, net als iedere ondernemer. Hier had je waarschijnlijk een goede reden voor. Het zal je ook vast wat gekost hebben. Wat heeft ie je inmiddels opgeleverd? 

Een website die niks voor je doet, is een gemiste kans. Zorg dat je website zijn werk voor jou doet! 

Stel je voor dat jouw website snel gevonden wordt, veel bezoekers heeft en jou een nieuwe stroom aan klanten oplevert? Een website die zijn werk doet, terwijl jij tijd overhoudt voor zaken die voor jóu van belang zijn?

Met een uitgebreide website-scan weet je precies waar jouw website punten laat liggen en wat je kunt doen om jouw website in te zetten om klanten te werven.

Hoe werkt het?

Ik scan jouw website van boven naar onder, van voor tot achter. Tijdens deze website-scan duik ik in het volgende: 

De resultaten van deze scan ontvang je per mail in een duidelijk overzicht. Om je nog verder op weg te helpen, plannen we een bel- of zoom-afspraak in. In dit persoonlijke gesprek geef ik uitleg over de resultaten én vertel ik je hoe je hiermee aan de slag gaat. 

SEO check

Omdat een goed ingerichte website belangrijk is voor Google, is SEO (vindbaarheid) een groot onderdeel van de scan. SEO gaat namelijk niet alleen over zoekwoorden en tekstlengte. Goede zoekmachine-optimalisatie is een combinatie van onderdelen. Als je deze onderdelen op elkaar afstemt, stijgt jouw website in de ranking. Hij wordt gevonden; dit levert je bezoekers op!

Tijdens de website-scan neem ik alle onderdelen mee. Zo weet je precies wat je kunt optimaliseren voor betere vindbaarheid. Als jouw bezoeker vervolgens ook nog eens klant wordt, weet je zeker dat hij scoort!

WordPress website scan

Laat die omzet maar stijgen!

Voor maar €195,- weet jij precies wat jouw website nodig heeft om te scoren. Laat die klanten niet aan je voorbijgaan!