Prijsindicatie nieuwe WordPress website

De prijs van een nieuwe WordPress website is van veel factoren afhankelijk. Met een paar simpele vragen ontdek je wat voor jou belangrijk is.

Waar is de prijs op gebaseerd?

Voor je verdergaat, eerst even dit:

Bij het opzetten van deze prijscalculator zijn de belangrijkste opties uitgelicht. Hierbij ben ik uitgegaan van een website van zo’n 3 pagina’s.

In WordPress zijn de mogelijkheden oneindig. Als de website eenmaal staat, kan deze eenvoudig worden uitgebreid met andere zoals een webshop, een boekingssysteem of een kostencalculator. 

Hosting & WordPress

Zonder hosting en een WordPress omgeving ga je niet ver komen. Heb je al een pakket afgesloten? Ik help je op weg met de installatie en de juiste instellingen. 
Het is ook mogelijk om je website bij mij te hosten. De website komt dan op een afgeschermde server met alleen websites van mijn klanten, geoptimaliseerd voor WordPress. Eerste rang hosting dus! De website wordt onderhouden en geüpdatet en je hebt altijd de beschikking over een recente back-up.

De kosten voor de hosting en het klaarzetten van de WordPress omgeving zijn niet meegenomen in onderstaande prijsindicatie.

Kun jij je vinden in een van de volgende stellingen?

Prijsindicatie

Voor ieder wat wils, zoals je ziet. Bekijk wat voor jou het beste werkt. Kies hieronder telkens een van de twee opties. Spreken we elkaar daarna?

1. Vind je een unieke vormgeving belangrijk of mag dit een kant en klaar template zijn?

2. Vind je het prettig om samen in te zoomen op de tekst of gaat het om de puntjes op de i?

Mocht je geen idee hebben waar je moet beginnen en besteed je dit liever uit? In dat geval kan ik je in contact brengen met een (web)tekstschrijver.

3. Wil je de website zoveel mogelijk optimaliseren zodat deze beter vindbaar wordt in Goolge zonder advertenties*? Ik zorg ervoor dat de website optimaal wordt ingesteld – zowel technisch als inhoudelijk – voor een betere vindbaarheid en geef je tips en adviezen om dit zelf verder uit te breiden en te onderhouden.

*De vindbaarheid is sterk afhankelijk van de grootte van de website, de dynamiek, de content en diverse andere factoren. Een professional op dit gebied kan hier nóg meer uithalen.

4. Eigen beeldmateriaal versterkt een unieke website en werkt overtuigend. Heb je zelf al een aantal foto’s gemaakt en twijfel je of ze voldoen? Ik kijk met je mee. In veel gevallen kan ik een afbeelding bewerken zodat deze prima bruikbaar is op je website. Voor het gebruik van mooie sfeerbeelden op de website adviseer ik deze te laten maken door een professionele fotograaf.
5. Een website kan prachtig zijn wat de vormgeving betreft zonder dat het extra klanten oplevert. In dat geval is het zinvol om de inhoud van de website onder de loep te nemen. Is het duidelijk wat je aanbiedt of levert? Wat is de volgende stap voor een bezoeker? Waar haakt hij of zij op af? Behalve een website die goed vindbaar is, is het vasthouden van een bezoeker minstens zo belangrijk.
Prijsindicatie

Zullen we kennismaken?

Laten we kijken wat ik voor je kan betekenen. Vrijblijvend natuurlijk!

Stuur me een mailtje, bel of whatsApp me.