WordPress website (laten) maken

Benieuwd wat het (laten) maken van een WordPress website kost?

Of lees hieronder eerst wat de mogelijkheden zijn.

Als je zoekt op internet kom je erachter dat de prijs voor een nieuwe website uiteenloopt van enkele honderden tot duizenden euro’s.

Je raakt verstrengeld in deze wirwar van prijzen waardoor je vaak rationeel kiest en niet meer afgaat op je onderbuikgevoel. 

Zie jij door de letters de zin nog?

Hoe weet je nu of je de juiste keuze maakt?

Je weet vooraf nooit zeker of je de juiste keuze hebt gemaakt. Zeker niet als je nog niet bekend bent met de organisatie of de ondernemer. In dat geval kies je vaak voor een scherpe prijs, een korte levertijd of omdat je gevoel zegt dat het goed is.

Omdat ik met WordPress werk en dus helemaal thuis ben in dit CMS systeem is het voor mij niet nodig om het wiel telkens opnieuw uit te vinden. Hierdoor kan ik me richten op andere zaken die belangrijk zijn voor een goede website. En die ‘belangrijke zaken’ zijn voor iedereen weer anders. Voor mij is het leveren van maatwerk belangrijk!

Ik kan me voorstellen dat het woord ‘maatwerk’ direct twijfels oproept. Want aan maatwerk zit een prijskaartje. Dat is natuurlijk zo. Maar dat prijskaartje hoeft niet altijd groot te zijn. Het gaat er bij mij niet zozeer om uit hoeveel pagina’s de website bestaat. Waar het wél om gaat, is wat je met jouw website wilt! Hieronder volgen een paar voorbeelden.

Wat is het doel

van jouw website?

 • Jouw website is je online visitekaartje. Als mensen jou online zoeken voor informatie of adresgegevens, kunnen ze dat vinden op een voor jou op maat gemaakte website of pagina.
 • Je wilt een kant en klare website met alle gewenste functionaliteiten. Beeld- en tekstmateriaal lever je zelf aan zodat alles snel in elkaar gezet kan worden.
 • Je bent net gestart als ondernemer. Je hebt nog geen groot budget maar wil wel online vindbaar zijn. Je start met een basis website. Deze website wil je gaandeweg uitbreiden met foto’s en informatie of aanvullen met een webshop.
 • Het is belangrijk dat jouw website vindbaar wordt in Google, zonder daar meteen advertenties aan te hangen. De website moet optimaal worden ingesteld - zowel inhoudelijk als technisch - om er op die manier alles uit te halen zodat je goed scoort in Google.
 • Het doel van jouw website is om klanten te werven. Je wilt je bezoekers overtuigen van jouw diensten of producten. Heeft een bezoeker jouw website gevonden, dan wil je dat deze bezoeker jouw klant wordt.
 • Je wilt graag zelf aan de slag met het maken van een professionele website en vindt het fijn dat er een aanspreekpunt is om dit in goede banen te leiden.

Benieuwd wat het laten maken van een WordPress website kost?

Als je bovenstaande opties gelezen hebt, weet je nog steeds niet wat een website kost. Het is dan ook lastig om daar een pasklaar antwoord op geven. Ik wil je wél graag een indicatie geven. Hieronder reken je eenvoudig uit waar je aan moet denken bij het laten maken van een WordPress website.

gratis • eenvoudig • online

Maak je liever zelf een professionele WordPress website?
Verder op deze pagina lees je hoe je dat doet!  

Een tevreden klant:

“In het lokale huis-aan-huisblad zag ik de advertentie van Rudizign staan. Ik wilde graag iemand uit de buurt voor het maken van mijn website. Op de site van Rudizign heb ik eerst gekeken wat Linda allemaal al heeft gemaakt. Ik heb nog wel even getwijfeld om mijn website door Linda te laten vernieuwen want ik vond het best duur. In mijn eerste website had ik ook al veel geïnvesteerd.

Het resultaat van mijn website vind ik heel mooi. Dat wat de website uitstraalt, dat ben ik! Daar ben ik heel blij mee. Ik vind dat Linda zich goed kan inleven in de combinatie van kleurgebruik en sfeer. Ik ben ook heel blij met de teksten zoals de tekstschrijfster die heeft geschreven. Dit vind ik voor Linda een goede aanvulling.

Linda is een erg fijn persoon om mee samen te werken. Ze is zeer professioneel in haar werk en heeft voor mij een indrukwekkend resultaat neergezet.” 

Anne van Nuland

Schoonheidssalon Anne | Exclusieve huidverzorging

Waarom WordPress?

34% van alle website's wereldwijd draaien op WordPress

Je hebt waarschijnlijk al weleens van de term WordPress gehoord. WordPress is een open source content management systeem. Dit houdt niet meer in dan een gratis online programma voor het maken én onderhouden van een website, blog pagina of webshop.

Waarom ík werk met WordPress?

 • WordPress website's scoren beter in Google;
 • het is volledig te personaliseren;
 • WordPress is flexibel en makkelijk te onderhouden;
 • WordPress eenvoudig uit te breiden;
 • het is gebruikersvriendelijk;
 • alle denkbare functionaliteiten zijn mogelijk;
 • WordPress is goed te beveiligen.
rudizign_webdesign-vormgeving_nuland_den-bosch_linda-1

Maak je eigen professionele website

Ook jij kunt een goede website maken. Met persoonlijke begeleiding en de juiste programma’s maak je je eigen, unieke website!

Het is makkelijker dan je denkt!

Wijzigen afbeeldingen & teksten

Aanvullen afbeeldingen & teksten

Toevoegen pagina's

Toevoegen functionaliteiten

Verbeteren gebruiksvriendelijkheid

Optimaliseren vindbaarheid

Heb je al een WordPress website?

Ik verzorg graag het inhoudelijke onderhoud.  

Managed WordPress hosting:

Laat je ontzorgen

Ik onderhoud je website zodat jij je kunt focussen op jouw product of dienst!