Klaar voor dé WordPress website waarmee jij het verschil maakt?

In een handomdraai zetten we een POWER-website neer
waar je u tegen zegt!

Schrikt de term WordPress je een beetje af?
Word de beste in jouw branche en pres(s)teer met een geweldige website!
Zie je, niks aan de hand.

De inkt van je handtekening bij de KvK is nauwelijks droog of de eerste vragen poppen op: Hoe kom ik aan klanten? Hoe zet ik social media in voor mijn onderneming? Maar vooral: Waar laat ik een website maken? 

Misschien ben je al wat jaartjes onderweg. Als een rustig riviertje kabbelt je onderneming voort. Na maanden werp je weer eens een blik op je website (je was bijna vergeten dat je die ook nog had…). Ziet er op zich prima uit, maar daar is ook alles mee gezegd. 

Tijd voor actie!

Er is werk aan de winkel, zover was je al. Je (verse) onderneming ligt onder de loep: Wat is mijn verhaal, hoe wil ik me presenteren, wat regel ik zelf en wat besteed ik uit?

Voor jouw toekomstige klanten wil je het beste van beste!
Goede service, kwaliteit en aandacht. Dat straal je uit, dat wil je overbrengen. Hoe vertaal je dat naar een website?

Bij aanbieder A staat jouw website al voor een aantal tientjes online. Bij aanbieder B gaat je dat duizenden euro’s kosten. Het lot van je website ligt in handen van de expert, je hebt alleen geen idee wie dat is…

Orde in chaos

Laten we eerlijk zijn; als jij jouw klanten het beste van het beste gunt, begint dat natuurlijk bij jezelf. Pas als jij jezelf serieus neemt als ondernemer, kunnen klanten dat ook. Tenzij mooie verkooppraatjes je op het lijf geschreven zijn.

Of je nu een handige doe-het-zelf-er bent of toch wel een beetje een luxepaardje, in beide gevallen heb ik de ideale oplossing voor jouw WordPress website! En nee, WordPress is niet eng, ingewikkeld of lastig. Geef het een kans en voor je het weet is het beste vriend!

" Linda is heel flexibel en als je iets vraagt, reageert ze altijd binnen 1 dag."
" Door de korte lijntjes, de fijne samenwerking en het mooie eindresultaat kan ik haar bij iedereen aanbevelen."
" Linda denkt met je mee, is betrokken en zeer consciëntieus."

Vind je het prettig als er een aantal werkzaamheden uit handen worden genomen? Kun jij je vinden in het luxepaardje? Lees dan vooral verder. Goed nieuws is onderweg.

Ben jij die handige doe-het-zelf-er die wel houdt van een beetje avontuur? Maak je POWER-website dan lekker zelf. Echt? Sure you can! Een professionele WordPress website is ook voor jou weggelegd! 

Hoe je dat doet? Ik leg het je allemaal uit!

En dan nu het goede nieuws...(tromgeroffel)

Ik maak voor jou die rotsvaste WordPress website waar je op kunt bouwen. Nu, over een paar maanden, volgend jaar. Jouw website staat als een huis en is niet omver te krijgen! En het mooie is; je kunt hem zelf onderhouden. Teksten aanpassen, pagina’s toevoegen, foto’s vervangen en ga zo maar door. 

Je kunt er niet omheen. 
Een goeie website heeft aandacht nodig, net als jouw onderneming. Onderschat de kracht van dit medium niet.

Er zullen vast een hoop vragen oppoppen. Gelukkig máák hem ik niet alleen; ik luister, observeer, denk mee en geef goedbedoelde adviezen.

Nieuwsgierig naar de prijs?

Natuurlijk wil je weten wat de kosten zijn. Een overtuigende website is onbetaalbaar…Zeker als je het goed aanpakt. Maar dat is helemaal aan jou. We zetten sowieso een goede fundering neer. De rest is up to you

Wat de rest inhoudt, laat ik je zien. Aan de hand van een prijsindicatie weet je waar aan moet denken.

Meer weten?

Stuur me een mailtje, bel me of whatsApp me. Dan maken we even kennis en kijken we wat jouw onderneming nodig heeft om goed voor de dag te komen. Vrijblijvend natuurlijk!