Maak je professionele WordPress website zelf!

Ha avontuurlijke ondernemer!
Of ondernemende avonturier! Of enthousiaste doe-het-zelf-er! Of … nou ja, je hebt er in ieder geval wel oren naar om je eigen, stevige, professionele WordPress website te bouwen.
Ik ga je vertellen hoe het werkt. 

Dit heb je er voor nodig:

rudizign_5-sterren-wordpress_website_sterren

Benieuwd naar het geheim van écht goede website?

Geen troep!

Ik heb even voor je gegoogled: er zijn honderden CMS systemen (software programma’s voor o.a. websites) waarmee je een website kunt bouwen. En dan hebben we het nog niet eens over de website-makers van de onafhankelijke hostingpartijen. 
Mijn keuze is al lang geleden gevallen op WordPress. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad.

Een eigen WordPress website maken moeilijk?

Helemaal niet, zeker als je het goed aanpakt. En áls je het goed aanpakt, kun je ook echt iets neerzetten. Iets waar je lang plezier van hebt, of je nu klein wilt beginnen of meteen groot wilt uitpakken. Als de fundering maar goed is!

Het beste van het beste!

Ik heb de juiste programma’s en tools voor je gebundeld tot een perfecte combinatie voor het maken van een steengoede website! 

We gaan op zoek naar de functie van jouw website, kleurgebruik en uitstraling, vindbaarheid, tekstuele content en overtuiging. 

Sta je te popelen? 

De aftrap doen we samen.

Na de aftrap

Na deze ochtend kun je thuis direct verder met het uitbreiden van de website. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Ik begeleid je bij het maken van jouw professionele website. Dit kan per mail, per telefoon of we maken nog een tweede afspraak.

Elke website heeft zijn eigen functie of doel. Is jouw doel te groot om deze zelf te maken? Of heb je er simpelweg de tijd niet voor? Ik neem het werk graag uit handen.

Bekijk de mogelijkheden en de kosten voor het laten maken van een WordPress website

En dan nu: Wat zijn de kosten?

€590,- excl. BTW

*gebaseerd op circa 3 uur begeleiding

Je werkt met een pro versie van het programma. De mogelijkheden voor het uitbreiden van de website zijn oneindig. Natuurlijk heb je webhosting en WordPress nodig. In overleg verzorg ik de hosting en het onderhoud van de website. Dit is niet meegenomen in dit kostenoverzicht.

rudizign_webdesign-vormgeving_nuland_den-bosch_linda-1a

Zie ik je Nuland?

Stuur me een mailtje, bel me of whatsApp me. Dan plannen we een afspraak in!

Liever eerst nog wat meer informatie? Ik leg het je graag allemaal uit. Vrijblijvend natuurlijk!