WordPress website

Bekijk welke website geschikt is voor jouw onderneming:

Zorg dat je website met jouw onderneming meebeweegt:

Wat komt er allemaal kijken bij een WordPress website?

Een nieuwe website

Je zult waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer zien wanneer je een nieuwe website wilt laten maken. De mogelijkheden en keuzes zijn enorm. Ik merk dat het mij soms ook duizelt. De ontwikkelingen gaan snel. Voor mij dé reden om bij één betrouwbaar systeem te blijven: WordPress. 
WordPress beweegt snel mee met de nieuwste ontwikkelingen. Dit betekent dat jouw WordPress website met slechts enkele aanpassingen weer helemaal bij de tijd is.

Met een WordPress website kun je alle kanten op. Van een basis single page website waarbij alle informatie op één pagina staat, tot een uitgebreide interactieve en zoekmachine vriendelijke website.

Klein beginnen en later uitbreiden? Met WordPress is dat geen probleem.

Omdat WordPress een open CMS (content management system) is, zijn updates belangrijk om jouw website veilig en optimaal werkend te houden. Doe je dit niet, dan wordt de kans op het hacken van je website een stuk groter. Ook werken sommige functionaliteiten mogelijk minder optimaal.

Met een abonnement blijft je website up to date. Een goede investering voor jouw onderneming.

Hosting & updates

Onderhoud website

Graag leg ik je uit hoe je zelf foto’s en afbeeldingen kunt wijzigen, pagina’s kunt toevoegen of bijvoorbeeld een contactformulier kunt aanpassen. Denk je dat je hier niet aan toekomt of besteed je je tijd liever aan andere werkzaamheden?

Lever mij dan jouw tekstuele wijzigingen of nieuw beeldmateriaal aan en ik zorg dat je website met jouw onderneming meebeweegt.