logo rudizign

Leestijd: 1 minuten

WordPress webdesigner

Van schoonheidssalon tot mantelzorgmakelaar, van B&B tot educatief speelgoed. Never a dull moment als webdesigner!  

Mijn werk als webdesigner

‘Wat doe jij nou eigenlijk?’ Vroeg iemand me laatst. ‘Ik maak websites’ vond ik de lading niet dekken. Nu is dat natuurlijk wel wat ik doe. Ik dacht meteen aan de welbekende elevatorpitch. Al had ik die op dat moment niet voorhanden. Het werd zoiets als: Ik maak websites, maar dan meer. De ogen die me aankeken, zeiden genoeg: maar dan meer?
Tijd dus om mijn antwoord helder te krijgen. Na enige focus en reflectie was ie daar dan, mijn verhaal in 3 zinnen:

Als WordPress webdesigner vertaal ik jouw passie als ondernemer naar een website die gevonden wordt, opvalt én converteert. Wat dat voor jou betekent? Meer klanten, meer omzet en meer tijd!

Het verhaal achter de ondernemer

Waar ik écht blij van word is simpelweg het verhaal van mijn klant. Of het nu een klusjesman is, een cateraar, een ACT-therapeute of een rietdekker; ik wil weten wat hem of haar drijft. Elke ondernemer is ambitieus, heeft een passie én een verhaal. Snel even een website in elkaar klikken? Dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Ik wil op zijn minst kennis met je maken. Hoe kan ik anders jouw mooie verhaal vertalen naar een unieke website?

Wat heeft jouw website nodig?

Bij een onderneming hoort een website. Een online visitekaartje is het al lang niet meer. Jouw website heeft een doel. Je wilt je klantenkring laten groeien. Jouw website moet jouw verhaal overbrengen. De bezoeker wil zich aangesproken voelen, hij wil weten wie erachter zit.
Als webdesigner zorg ik dat jouw website technisch stevig in elkaar steekt, goed gevonden wordt in Google, duidelijk en overzichtelijk is, prettig leest én aanzet tot handelen. Dit alles giet ik ook nog eens in een mooi jasje.

Je eigen, unieke website

Op je website moet jouw enthousiasme van het scherm afknallen. Dat kan met kleur, vormgeving, teksten, en opmaak. Als alles klopt, gaat jouw website voor jou werken. Hij is vindbaar, enthousiasmeert en overtuigt! Ga er dus voor: Laat die website knallen, vertel jouw verhaal. Er staat een hele bups te popelen om met jou samen te werken. Don’t let them pass you by.

Kan ik je hiermee mee helpen? ↓

Als ik voor je aan de slag ga, hebben we veel contactmomenten. We bellen, mailen en zitten af en toe om de tafel. Alleen dan komen we samen tot het beste resultaat.
portretfoto Linda
Linda

Website laten maken

Opvallen?
Krijg alle ingrediënten voor een Wordpress website die overtuigt: vindbaarheid, design, seo-tekst en gebruiksgemak!

Wordpress webhosting

Snel, veilig én stabiel?
Met goede VPS-hosting en de juiste instellingen staat jouw Wordpress website als een huis.

Website onderhoud

Helemaal up-to-date?
Zorg dat de info op je website actueel is en 100% overeenkomt met jouw huidige positie als ondernemer