Webdesigner Den Bosch

Een website die gevonden wordt én aanzet tot actie

Alles wat je nodig hebt voor een WordPress website die voor jóu werkt!

Webdesigner Den Bosch

Ooit heb je een website laten maken. Of misschien heb je hem wel zelf gemaakt. Alles werkt prima en toch gebeurt er weinig.

Het geheim van een goede website is dat deze makkelijk vindbaar is, gebruikersvriendelijk is en een snelle laadtijd heeft. Als de website vervolgens ook de juiste doelgroep aanspreek én een duidelijk aanbod heeft, zet deze aan tot actie!

Als WordPress webdesigner (uit Nuland, omgeving Den Bosch) maak ik websites die aan al deze punten voldoen: van unieke vormgeving tot vindbaarheid. Van snelheid tot overtuiging.

Linda bij een klant zittend op de bank

WordPress webdesign

Je eigen klantenkring opbouwen doe je onder andere met een goede website. Hier vertel je wie je bent en wat je te bieden hebt. Jij hebt de kennis in huis die jouw ideale klant nodig heeft. Het is dus van belang dat je de juiste bezoeker aantrekt.

Ik help je met het maken van jouw professionele website. We kijken naar het aanbod, de juiste zoekwoorden, een overzichtelijke indeling, een optimale werking en een passend design. Daarnaast krijg je alle info die je nodig hebt om jouw website in beweging te houden.

Voordelen van een professionele website:

"Ik ben erg blij met de inzet van Linda bij het realiseren van mijn website. Ze denkt mee, is betrokken, is makkelijk bereikbaar en staat open voor de wensen van de klant."
Moniek van Nistelrooij
Moniek
Mantelzorgmakelaar
"Linda is een gedreven ondernemer. Aan veel dingen waar je als klant niet aan denkt, helpt Linda je met de opties voorleggen en je de goede keuze te laten maken."
Feike Muijsers
Feike
de-klusjes-man
"Het grote voordeel om onze site bij Linda te laten creëren was dat Linda maar een half woord nodig had om te begrijpen wat wij wilden. Ik ben trost op wat Linda voor ons gecreëerd heeft."
Peter Tielemans
Peter Tielemans
Tielebar
Portretfoto Linda

Over Linda | Rudizign

Bezoekers die te lang moeten wachten of niet vinden wat ze zoeken, zijn zo gevlogen.
Jou helpen om je verhaal als ondernemer te vertalen naar een website die converteert, is wat ik het liefst doe. Hierbij pak ik alles aan: Een mooie vormgeving, een soepele werking, persoonlijke teksten, een helder aanbod en duidelijke calls to action. Als dit zich vervolgens vertaalt naar meer bezoekers én dus meer klanten, is mijn doel bereikt.

Op zoek naar een webdesigner in (de buurt van) Den Bosch?

Vul je naam en e-mailadres in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op. 

Mijn werkwijze

1. Vrijblijvend gesprek

Om te ontdekken of je bij mij aan het juiste adres bent, gaan we met elkaar in gesprek. In dit vrijblijvend gesprek bespreken we jouw wensen en ideeën en kijken we of we een match zijn. Dit doe ik het liefst op jouw of mijn locatie. Lukt dit niet, dan kan het natuurlijk ook online of telefonisch.

2. Offerte

Wat we tijdens ons gesprek in kaart hebben gebracht, verwerk ik in een offerte. Je ontvangt deze vervolgens binnen 2 werkdagen. Kort daarna neem ik contact met je op om de offerte kort met je door te nemen. Ook hier geldt; geheel vrijblijvend.

3. Vervolgafspraak

Offerte akkoord? Dan plannen we het verloop van de bouw van de website. We bekijken welke elementen nodig zijn om te beginnen. Gedurende het proces hebben we regelmatig contact zodat we op koers blijven en het juiste eindresultaat bereiken. Afhankelijk van de input is een relatief kleine website al binnen 3 weken klaar.

1. Website gaat live!

De website mag gezien worden en zijn werk gaan doen. Voor het zover is, doe ik nog een grondige check. Ik controleer of alles naar behoren werkt en test de weergave op mobiel, tablet en desktop. Daarna ontvang je van mij de inloggegevens van de website. Ook krijg je een korte uitleg over de werking hiervan zodat je zelf eenvoudig teksten of afbeeldingen kunt plaatsen, blogs kunt schrijven of reviews kunt toevoegen.  

"Linda is erg klantvriendelijk. Ze denkt met je mee, is heel flexibel en als je iets vraagt, reageert ze altijd binnen 1 dag. Mijn website is erg duidelijk en zeer goed vindbaar."
Jan en Ellen van Schaijk
Jan & Ellen
B&B In ons straatje
"Nu al zeer veel positieve reacties ontvangen op de mooie, duidelijke en overzichtelijke website.Zeker een aanrader voor ondernemers die een website willen hebben. "
Arno de Bresser
Arno de Bresser
Apollo Wellness
"Van start tot lancering prima begeleid. Linda denkt met je mee, is betrokken, zeer consciëntieus en goed bereikbaar; een aanpassing op de site is zo geregeld!"
Margot Sanders
Margot Sanders
Margot Sanders Logopedie

Wat kost een WordPress website?

Een stevige basis-website vanaf 990,-

Omdat elke website uniek is, hangt hier geen vast prijskaartje aan. Bestaat jouw website bijvoorbeeld uit 3 of uit 15 pagina’s? Welke onderdelen mogen er niet op ontbreken? Denk hierbij aan een blog-pagina, agenda, gastenboek of nieuwbrief. Wil je inzoomen op vindbaarheid, design of gebruikerservaring? Wil je jouw ideale klant in kaart brengen?
Deze elementen spelen allemaal een grote rol als het gaat om jouw toekomstige klant.

Samen met jou kijk ik wat er nodig is voor jouw onderneming. Niet meteen groot uitpakken? Dan starten we met een stevige basis-website waarbij vindbaarheid nog geen grote rol speelt. Deze bestaat uit een homepagina, een aanbodpagina en een contactpagina. De website wordt zo opgebouwd dat deze eenvoudig (door jou of mij) uit te breiden is.

WordPress designer Nuland - Den Bosch

Vul je naam en e-mailadres in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.