WordPress webdesign Oss

Een website die vindbaar is én aanzet tot handelen

Alle elementen die nodig zijn voor een WordPress website die werkt!

Webdesign Oss

Je hebt een hele tijd geleden een website laten maken. Prima voor toen maar het is tijd de volgende stap. Jouw website mag gevonden en gezien worden. Hij mag doen wat hij behoort te doen: Aanzetten tot actie.

Een goede website scoort hoog in Google, is gebruikersvriendelijk en heeft een snelle laadtijd. Daarnaast spreek je met een professionele website de juiste doelgroep aan én heb je een duidelijk aanbod.

Als WordPress webdesigner (uit Nuland) maak ik websites die alle elementen bevatten om te scoren: van unieke vormgeving tot vindbaarheid. Van snelheid tot overtuiging.

Linda bij een klant aan tafel

WordPress webdesigner

Voor het opbouwen van een eigen klantenkring heb je een krachtige website nodig. Je bereikt hier namelijk een breed publiek. Op je website vertel je wie je bent, waar je voor staat en wat je te bieden hebt. Met de juiste zoekwoorden, pakkende teksten en een uitnodigende opbouw maak je van bezoekers nieuwe klanten.

Ik help je met het vertalen van jouw onderneming naar een professionele website. We kijken hierbij naar de ideale klant, het aanbod, zoekmachineoptimalisatie, een overzichtelijke indeling, een optimale werking en een passend design.

Een website die goed in elkaar zit:

"Nu al zeer veel positieve reacties ontvangen op de mooie, duidelijke en overzichtelijke website.Zeker een aanrader voor ondernemers die een website willen hebben. "
Arno de Bresser
Arno de Bresser
Apollo Wellness
"Van start tot lancering prima begeleid. Linda denkt met je mee, is betrokken, zeer consciëntieus en goed bereikbaar; een aanpassing op de site is zo geregeld!"
Margot Sanders
Margot Sanders
Margot Sanders Logopedie
"Linda is erg klantvriendelijk. Ze denkt met je mee, is heel flexibel en als je iets vraagt, reageert ze altijd binnen 1 dag. Mijn website is erg duidelijk en zeer goed vindbaar."
Jan en Ellen van Schaijk
Jan & Ellen
B&B In ons straatje
Portretfoto Linda

Over Linda | Rudizign

Webdesign tot in de puntjes

Jouw verhaal als ondernemer komt volledig tot zijn recht op een goede website. Naast mooi en overzichtelijk moet deze snel, vindbaar en gebruikersvriendelijk zijn.
Knoppen die niet werken, geen duidelijke volgende stap, een te lange laadtijd: Allemaal redenen voor jouw bezoeker om af te haken. Mijn doel is pas bereikt als we de bezoekers van je website op alle punten tegemoetkomen.

Professioneel webdesign in (de buurt van) Oss nodig?

Vul je naam en e-mailadres in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op. 

Mijn werkwijze

1. Vrijblijvend gesprek

Onze samenwerking start bij een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek ontdekken we of je bij mij aan het juiste adres bent. We bespreken jouw wensen en ideeën en kijken hoe we dit kunnen vertalen naar een goede website. Het liefst voer ik dit gesprek op jouw of mijn locatie. Lukt dit niet, dan kan het natuurlijk ook online of telefonisch.

2. Offerte

In een uitgebreide offerte omschrijf ik wat we tijdens ons gesprek in kaart hebben gebracht. Je ontvangt deze vervolgens binnen 2 werkdagen. Een aantal dagen daarna neem ik contact met je op om de offerte kort met je door te nemen. Ook hier geldt; geheel vrijblijvend.

3. Vervolgafspraak

Groen licht? Dan gaan we aan de slag! We plannen opbouw van de website en bekijken welke elementen nodig zijn om te starten. Korte lijnen en regelmatig contact zijn belangrijk om op koers blijven zodat we het juiste eindresultaat bereiken. Afhankelijk van de input is een relatief kleine website al binnen 3 weken klaar.

1. Website gaat live!

Klaar om de website te lanceren. Maar vóór het zover is, doe ik nog een grondige check. Ik controleer of alles naar behoren werkt en test de weergave op mobiel, tablet en desktop. Je ontvangt van mij de inloggegevens van de website en krijgt een korte uitleg over de werking hiervan zodat je zelf eenvoudig teksten of afbeeldingen kunt plaatsen, blogs kunt schrijven of reviews kunt toevoegen.  

"Het grote voordeel om onze site bij Linda te laten creëren was dat Linda maar een half woord nodig had om te begrijpen wat wij wilden. Ik ben trost op wat Linda voor ons gecreëerd heeft."
Peter Tielemans
Peter Tielemans
Tielebar
"Ik ben erg blij met de inzet van Linda bij het realiseren van mijn website. Ze denkt mee, is betrokken, is makkelijk bereikbaar en staat open voor de wensen van de klant."
Moniek van Nistelrooij
Moniek
Mantelzorgmakelaar
"Linda is een gedreven ondernemer. Aan veel dingen waar je als klant niet aan denkt, helpt Linda je met de opties voorleggen en je de goede keuze te laten maken."
Feike Muijsers
Feike
de-klusjes-man

De prijs van een professionele WordPress website

Een stevige basis-website vanaf 990,-

Elke website is uniek. Een vast prijskaartje hangt hier dan ook niet aan. Dit is afhankelijk  van het aantal pagina’s. Maar ook van de onderdelen op de website. Denk hierbij aan een blog-pagina, agenda, gastenboek of nieuwbrief. Wil je daarnaast ook inzoomen op vindbaarheid, design of gebruikerservaring? Heb je helder wie jouw ideale klant is?
Dit zijn allemaal elementen die meespelen als het gaat om een succesvolle website.

Samen met jou kijk ik wat er nodig is voor jouw onderneming. Klein beginnen? Dan starten we met een stevige basis-website waarbij SEO geen grote rol speelt. Deze website bestaat uit een homepagina, een aanbodpagina en een contactpagina. Hij wordt zo opgebouwd dat deze eenvoudig (door jou of mij) uit te breiden is.

WordPress webdesign Nuland - omgeving Oss

Vul je naam en e-mailadres in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.