Webdesign Rosmalen

De juiste vertaling van onderneming naar website

Een website die goed in elkaar zit, laat jouw klantenkring groeien!

WordPress webdesign Rosmalen

Hoe staat het ervoor met je website? Werkt alles naar behoren maar gebeurt er verder niet veel? Tijd om deze eens onder de loep te nemen!

Een professionele website is makkelijk vindbaar in Google, is prettig in gebruik en heeft een snelle laadtijd. Heb je daarnaast een overzichtelijk aanbod én spreek je de juiste doelgroep aan? Dan zet deze aan tot actie!

Als ervaren webdesigner (uit Nuland) bouw ik WordPress websites die jou als ondernemer het beste tot zijn recht laat komen.

Linda bij een klant aan tafel

WordPress webdesign

Met een professionele website laat je je klantenkring groeien. Je vertelt er wie je bent, waar je voor staat en wat je aanbod is. Met de juiste zoekwoorden bevorder je de vindbaarheid. Met het juiste aanbod en pakkende teksten zet je aan tot handelen.

Samen met jou maak ik de vertaalslag van jouw onderneming naar een professionele website. We zoomen in op de ideale klant, het aanbod, SEO, een heldere indeling, een prettige werking en een passend design.

Met een krachtige website:

"Linda is erg klantvriendelijk. Ze denkt met je mee, is heel flexibel en als je iets vraagt, reageert ze altijd binnen 1 dag. Mijn website is erg duidelijk en zeer goed vindbaar."
Jan en Ellen van Schaijk
Jan & Ellen
B&B In ons straatje
"Van start tot lancering prima begeleid. Linda denkt met je mee, is betrokken, zeer consciëntieus en goed bereikbaar; een aanpassing op de site is zo geregeld!"
Margot Sanders
Margot Sanders
Margot Sanders Logopedie
"Nu al zeer veel positieve reacties ontvangen op de mooie, duidelijke en overzichtelijke website.Zeker een aanrader voor ondernemers die een website willen hebben. "
Arno de Bresser
Arno de Bresser
Apollo Wellness
Portretfoto Linda

Over Linda | Rudizign

Webdesign in het breedste zin van het woord

Jouw ondernemersverhaal is helder, in je hoofd. Dit vertalen naar een goede website kan een uitdaging zijn. Met mijn technisch inzicht en kennis op gebied van vormgeving, vindbaarheid en gedragsontwerp haal ik het beste in jouw website naar boven.
Groei jij als ondernemer? Dan groeit de website met je mee!

Professioneel webdesign Rosmalen?

Vul je naam en e-mailadres in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op. 

Mijn werkwijze

1. Vrijblijvend gesprek

Tijdens een vrijblijvend gesprek ontdekken we of je bij mij aan het juiste adres bent. We bespreken jouw wensen en ideeën en vertalen dit naar een goede website. We voeren dit gesprek op jouw of mijn locatie. Lukt dit niet, dan kan het natuurlijk ook online of telefonisch.

2. Offerte

Wat we tijdens ons gesprek in kaart hebben gebracht, omschrijf ik in een uitgebreide offerte. Je ontvangt deze vervolgens binnen 2 werkdagen. Daarna neem ik contact met je op om de offerte kort met je door te nemen. Ook hier geldt; geheel vrijblijvend.

3. Vervolgafspraak

Is de offerte akkoord? Dan kunnen we beginnen! We plannen de opbouw van de website en bekijken wat er nodig is om te starten. Korte lijnen en regelmatig contact zijn belangrijk om op koers blijven. Op die manier bereiken we het juiste eindresultaat. Afhankelijk van de input is een relatief kleine website al binnen 3 weken klaar.

1. Website gaat live!

De website mag gezien worden. Maar vóór het zover is, doe ik nog een grondige check. Ik controleer of alles naar behoren werkt en test de weergave op mobiel, tablet en desktop. Je ontvangt van mij de inloggegevens van de website en krijgt een korte uitleg over de werking hiervan. Zo kun je zelf eenvoudig teksten of afbeeldingen plaatsen, blogs schrijven of reviews toevoegen.  

"Linda is een gedreven ondernemer. Aan veel dingen waar je als klant niet aan denkt, helpt Linda je met de opties voorleggen en je de goede keuze te laten maken."
Feike Muijsers
Feike
de-klusjes-man
"Het grote voordeel om onze site bij Linda te laten creëren was dat Linda maar een half woord nodig had om te begrijpen wat wij wilden. Ik ben trost op wat Linda voor ons gecreëerd heeft."
Peter Tielemans
Peter Tielemans
Tielebar
"Ik ben erg blij met de inzet van Linda bij het realiseren van mijn website. Ze denkt mee, is betrokken, is makkelijk bereikbaar en staat open voor de wensen van de klant."
Moniek van Nistelrooij
Moniek
Mantelzorgmakelaar

Wat kost een professionele WordPress website?

Een stevige basis-website vanaf 990,-

Elke website is anders. De prijs is afhankelijk van het aantal pagina’s. Maar ook van de onderdelen op de website zoals een blog-pagina, agenda, gastenboek of nieuwbrief.
Wil je SEO-teksten laten schrijven of optimaliseren voor een prettige gebruikerservaring? In dat geval brengen we de ideale klant in kaart. Kortom; allemaal elementen die meespelen als het gaat om een succesvolle website.

Samen kijken we wat er nodig is voor jouw onderneming. Niet meteen groot uitpakken? Dan starten we met een stevige basis-website waarbij vindbaarheid geen grote rol speelt. Deze website bestaat uit een homepagina, een aanbodpagina en een contactpagina. Hij wordt zo opgebouwd dat deze eenvoudig (door jou of mij) uit te breiden is.

WordPress webdesign Nuland - Rosmalen

Vul je naam en e-mailadres in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.