logo rudizign

Leestijd: 2 minuten

Wat is hosting?

Waarom je beter kunt kiezen voor glamping in plaats van hutjemutje kamperen. 

WordPress hosting

Hosting houdt in dat je een plekje op het web huurt waar je jouw website plaatst.

Kies je voor een kleine plek (voordelige hosting), dan lever je vaak in op ruimte, luxe en onderhoud. Je website staat namelijk met honderden anderen op dezelfde server. Grote, trage of slecht beveiligde websites hebben een negatieve invloed op de prestaties van jouw website.

zwart-wit foto van kampeertentjes

Vergelijk het met kamperen:
Goedkoop kamperen betekent vaak overvolle campings met te kleine plaatsen waar je bijna bij je buren op schoot zit. Daarnaast heb je de goed onderhouden, luxe campings met genoeg plek voor je caravan, fiets, picknicktafel en extra slaaptent.

Nu is de ene camping de andere niet. Er zijn genoeg campings waar het, ondanks de drukte, goed vertoeven is. Zo werkt het ook met servers: Er zijn verouderde, trage servers. Maar er zijn ook goed onderhouden, snelle servers. Ga dus in ieder geval voor een partij die werkt met de nieuwste servers.

VPS: Virtual Private Server

Hosting op een VPS, oftewel Virtual Private Server, is het luxe kamperen. Op deze server zijn er maar een beperkt aantal plaatsen én krijgt jouw website alle ruimte. Voordeel van deze ruimte: Je hebt geen last van je buren en jouw plaats wordt goed onderhouden.

Omdat een website al lang niet meer ‘voor erbij is’, is het slim om deze een goede plek te geven. Een plek waar hij tot zijn recht komt en alle ruimte heeft. Dit komt de kwaliteit ten goede: Je website presteert beter, laadt sneller én is daardoor beter vindbaar.

Managed WordPress Hosting

Managed WordPress hosting op een VPS is het echte glamping: Zon tot in de late uurtjes, genieten van de rust en fijne beschutting.

Je website krijgt niet alleen een fijne, ruime plek op een snelle server. Hij wordt ook nog eens goed beveiligd én onderhouden: Wekelijkse updates, regelmatige controles en dagelijkse back-ups zorgen ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar je WordPress website.  

picknickkleed met hapjes, een hoed en een boek

Kun jij mooi je aandacht richten op wat voor jouw belangrijk is: ondernemen. Of in het geval van kamperen: Heerlijk ontbijten aan de picknicktafel en genieten van de late avondzon.

Website laten maken

Opvallen?
Krijg alle ingrediënten voor een Wordpress website die overtuigt: vindbaarheid, design, seo-tekst en gebruiksgemak!

Wordpress webhosting

Snel, veilig én stabiel?
Met goede VPS-hosting en de juiste instellingen staat jouw Wordpress website als een huis.

Website onderhoud

Helemaal up-to-date?
Zorg dat de info op je website actueel is en 100% overeenkomt met jouw huidige positie als ondernemer