Een nieuw logo laten maken?

De identiteit van jouw onderneming start met een treffend en uniek logo!

Uniek, pakkend logo

Een logo is meer dan alleen een kenmerk van je onderneming. Een logo vertelt in één oogopslag waar jij voor staat. Omdat ik het belangrijk vind dat het logo perfect aansluit op jouw visie en verhaal, zijn communicatie en betrokkenheid belangrijk.

Bij het ontwerpen kan ik me creatief uitleven. Zo maak ik eerst een paar schetsen waaruit je kunt kiezen. Wanneer je zelf al een ontwerp in gedachten hebt, ga ik daarmee aan de slag. Uiteindelijk heb jij hét pakkende beeldmerk of logo voor jouw bedrijf in handen.

Wil jij een logo met een sterke uitstraling en kleuren die bij jouw (startende) bedrijf passen?

Dit kun je van mij verwachten:

rudizign-opsommingsteken

Persoonlijk contact

rudizign-opsommingsteken

Betrokkenheid

rudizign-opsommingsteken

Heldere communicatie

rudizign-opsommingsteken

Een goede vertaling van verhaal naar eindproduct

Over het logo van Rudizign:

Natuurlijk heb ik veel tijd en aandacht gestoken ik het logo van Rudizign.

KLEUR:
De kleuren (IJs)blauw en warmrood hebben elk hun eigen betekenis. Zo staat (ijs)blauw in mijn logo voor zakelijk, betrouwbaar en serieus. Terwijl warmrood staat voor betrokkenheid, inleving en persoonlijk contact. 

VORMEN:

Het gekantelde vierkant staat voor beeld. Dat kan zijn een beeldscherm, de programma’s waarmee ik werk. Maar ook het visuele aspect: een visitekaartje, een advertentie of poster. 
De twee cirkels bundelen beide krachten: zakelijk en betrouwbaar in combinatie met betrokkenheid en persoonlijk contact.

HARTJE:

De naam Rudizign heeft een bijzondere lading voor mij. Het hartje staat voor het verhaal achter de naam Rudizign. Rudizign is een samenvoeging van Rudi en design, waarbij hartje de vertaalslag maakt naar Rudi.

Een tevreden klant:

Linda Tielemans

zZacht | Huidverzorging op basis van pre- en probiotica

“Voor zZacht heb ik Linda benaderd om het logo te ontwerpen. Linda heeft al eerder een logo voor me gemaakt. Hier was ik erg tevreden over.
zZacht is voor mij niet alleen een nieuwe huidverzorgingslijn die ik op de markt wil zetten, maar ook een droom die uitkomt. Mijn passie en gevoel ligt in zZacht en daar moest het logo op aansluiten.


Omdat dat wat ik aan ideeën heb, voor mij moeilijk op papier te zetten is, is het wel van belang dat iemand weet hoe ik in elkaar zit en in grote lijnen snapt wat ik bedoel. Elke keer opnieuw vind ik het weer knap dat wat in mijn hoofd zit, Linda digitaal kan maken. Haar inlevingsvermogen is groot en ze vult dit aan met fijne adviezen en de juiste tips.
Met het resultaat ben ik heel blij. Ik krijg heel veel reactie over het feit dat het allemaal klopt en dat er goed over nagedacht is.


Linda komt het beste tot haar creatie als ze het verhaal van de klant kent. Bij mensen die iets neer willen zetten vanuit hun passie en niet alleen maar om zakelijk te werken, zou ik haar zeker aanbevelen!”