logo rudizign

To KOR or not to KOR?

Het is januari 2019. In mijn inbox lees ik het bericht van een klant:

Pfffff fijn altijd he, die belastingaangifte.. Heb er zó geen zin in! Haha. Snel die KOR aanvragen.
Ik: “Huh, KOR? Af en toe lig ik echt onder een steen.

Ik heb meteen maar even gegoogeld op het woord KOR. Eerste resultaat: Kleine Ondernemers Regeling. Aha, dus dat is KOR! Na het lezen van de voorwaarden was ik stiekem wel een beetje blij dat ik voor dat jaar geen gebruik had kunnen maken van onze KOR. 

Met mijn 1 meter 58 behoor ik dan wel tot de kleine ondernemers, maar dat is dan ook het enige waaraan ik wil voldoen, mocht het meetellen :). Niks mis met klein hoor, zeker niet! Maar ik ga voor groot. Of op zijn minst voor 1 meter 70.

Hoe groot wil jij worden?

Website laten maken

Opvallen?
Krijg alle ingrediënten voor een Wordpress website die overtuigt: vindbaarheid, design, seo-tekst en gebruiksgemak!

Wordpress webhosting

Snel, veilig én stabiel?
Met goede VPS-hosting en de juiste instellingen staat jouw Wordpress website als een huis.

Website onderhoud

Helemaal up-to-date?
Zorg dat de info op je website actueel is en 100% overeenkomt met jouw huidige positie als ondernemer