Waarom kiezen voor Rudizign?

Een goede pitch zou hier niet misstaan. Nu is dat niet direct mijn sterke punt; vertellen waarom je nou juist bij mij moet zijn en niet bij een collega.

Ik vind het belangrijk om jou als klant het gevoel te geven op de juiste plek te zijn. Dit doe ik niet door te overtuigen, boven iedereen uit te schreeuwen of een geweldig verhaal op te hangen.

Voor mij staan persoonlijk contact, kwaliteit en bereikbaarheid voorop.

Vertrouwen en oprechtheid spelen hierbij een rol. In een persoonlijk gesprek leer ik jou als ondernemer kennen en ontdek ik wat de wensen zijn voor jouw bedrijf. Mijn werkwijze is meedenken, afstemmen en samenwerken. Zo bereiken we het gewenste resultaat. Ik houd de lijnen kort en stuur tussentijds bij als dat nodig is. In overleg neem ik extra werk uit handen.

Rudiwat???

Rudizign; spreek uit als:
ru•die•zein ( het; o; )

Ooit dacht ik een geweldige naam te hebben bedacht toen ik begon als zelfstandige. Er was dan ook geen twijfel mogelijk over hoe mijn onderneming moest heten toen ik me inschreef bij de KvK. 

Inmiddels denk ik daar iets anders over. Nu is het niet zo dat ik er spijt van heb, integendeel. Rudizign heeft een bijzondere lading voor mij. Een naam die me al veel heeft gebracht.

Enig nadeel, hoe spreek je het eigenlijk uit?

Ik heb al veel varianten de revue ‘horen’ passeren. Het doet me goed te merken dat een aantal mensen het aandurft een poging te wagen. Om de mensen die dit wat lastiger vinden een stap voor te zijn, zorg ik dat ik de naam al uitgesproken én gespeld heb, nog voordat ze de kans krijgen een voorzichtige poging te doen. Dat voorkomt een enigszins ongemakkelijke eerste kennismaking.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Meer van en over mij

Big Beautiful Buttons

Big beautiful buttons Buttons, ze zijn er in allerlei varianten. Zo zijn er kleine buttons, vierkante buttons, sleutelhangerbuttons,  spiegelbuttons, kindvriendelijke buttons.  Maar de buttons waar

Vertel 's verder! →