Over Linda

Wil jij grip op je eigen website?

Je wil investeren in een goede website maar ziet door de bomen het bos niet meer. Of; jouw website kan wel een frisse wind gebruiken maar je weet niet vanuit welke richting.

Bij mij bepaal jij. Jouw feestje!

Vind je het prettig als er ideeën worden aangereikt om een overtuigende website neer te zetten? Is een eenvoudige one-pager voldoende voor je? Moet de vormgeving van je scherm afspatten? Weet je al precies hoe je het wil hebben? Misschien wil je hem wel zélf maken? 

Met toeters en bellen, ingetogen en intiem; hoe jij dat feestje aankleedt, bepaal je helemaal zelf.

Een rots in de branding

Grofweg bied ik twee opties: Je laat je website door mij maken of je maakt hem (grotendeels) zelf. Maar hoe je het ook wendt of keert, het wordt een dijk van een website.

" De samenwerking met Linda van Rudizign was geweldig, van de eerste ontmoeting met een kop koffie tot het compleet realiseren van de website."

Sorry, had ik me al voorgesteld?

Laat ik mezelf even schetsen. Mijn naam is Linda Litjens (1980), een gedreven webdesigner én grafisch vormgever. En laat dit nou een perfecte combi zijn!

“Leuk”, hoor ik je denken. “Maar wat gaat mij dat brengen?”

Toegegeven; goeie vraag! Er is tenslotte aanbod in overvloed. Of ik dus het pasklare antwoord voor je heb, weet ik niet, maar ik doe een gooi.

Hiervoor ga ik nog wel wat ‘peptalken’. Misschien helpt het je over de streep. Of misschien ben je dan zo gevlogen.

Ga je mee? ↓

Beren op de weg

We gaan even terug naar lang geleden (au..), de middelbare school. Nog euforisch van het behalen van mijn Havo-diploma sloeg de twijfel toe: studiekeuzestress. Ik zag vooral beren op de weg. Dus voor ik het wist stond ik op de werkvloer. Eerst op die van de fotograaf, later volgde nog die van de dtp-er, de grafisch vormgever, de marketing en communicatie medewerker en de junior webdeveloper & webdesigner. Best een mooi rijtje toch?

Bundelen

Bij elke baan zocht ik wél meteen een studie of training. Dat werd dan ook respectievelijk Fotovakschool (Apeldoorn), Grafisch Lyceum (Eindhoven), GMI designschool (Amsterdam) en Online Verkoopsuccessen XL (vanuit mijn comfortabele thuis-werkplek). 

" Elke keer opnieuw vind ik het weer knap dat wat in mijn hoofd zit, Linda digitaal kan maken."

Met een omweg

Als je beren op de weg ziet, neem je toch gewoon een omweg? Dat is precies wat ik gedaan heb. En onderweg (bij elke werkgever) nam ik een stukje ervaring, kennis en creativiteit mee in mijn rugzakje. Oh ja, en een snufje wijsheid (kuch…).

Toch had ik altijd dat ongrijpbare gevoel. Die onderdrukte ambitie naar iets waar ik de vinger niet op kon leggen. Ondertussen raakte mijn rugzakje langzaam voller en voller.

Typisch gevalletje laatbloeier

Na de zoveelste afslag besloot ik dat mijn rugzak vol genoeg zat: Ik was gewapend met voldoende kennis en ervaring. Dit keer ging ik recht op mijn doel af. Want, wat nou als je van (slimme) beren leren kon?

En zo ontstond Rudizign! (Benieuwd wat er in mijn hoofd omging toen ik deze ‘bijzondere’ naam koos voor mijn bedrijf? Check it out!)

" Linda is zeer professioneel in haar werk!"

Eén en één is twee

Of zoals Tenacious D het zingt in Tribute: One and one make two, two and one make three, It was destiny!’
Kort samengevat: Ik heb mijn rugzak leeggekieperd, alles gesorteerd en gebundeld tot een mooie formule. 

Ben je er nog? Goed om horen. Om even terug te komen op je vraag: “Wat gaat mij dat brengen?” Veel! Zeker als het om webdesign en grafische vormgeving gaat. Daar voeg ik dan ook nog een stukje gedragsontwerp aan toe. En daarmee kan ik je helpen met een professionele, mooie, functionele, gebruikersvriendelijke, overtuigende en makkelijk te onderhouden website die je, als je de drang voelt, ook nog eens zelf kunt maken. 

Nog even een persoonlijke noot

Girls girls girls, daar is ons huis vol van. Ik heb er drie! En een lieve man (ik heb het met ‘m te doen). Verder? Ik ga 2x per week hardlopen, doe regelmatig aan yoga. Guilty pleasure? Koffie. Sorry, spannender kan ik het niet maken. 

Oh, en ik ben leergierig alsof mijn leven ervan afhangt. Een rustmomentje is af en toe op zijn plaats. Dat doe ik dan in de vorm van een boek of een stevige wandeling (…gaap).

Leuk, laten we kennismaken!

Stuur me een mailtje, bel me of whatsApp me. Dan maken we even kennis en kijken we wat jouw onderneming nodig heeft om goed voor de dag te komen. Vrijblijvend natuurlijk!

Meer van en over mij