logo rudizign

Na de zoveelste ‘nee’ móeten ze wel gaan spelen.

Gaan we vandaag iets leuks doen? Mogen we iets lekker? Tot hoe laat mag ik opblijven vanavond? Ik verveel me, wat kan ik doen? Mag ik op de Ipad?

Zomervakantie. Dit jaar geen camping in Frankrijk maar gewoon in eigen achtertuin. Just like the old days. Vroeger bleven we namelijk altíjd thuis tijdens de zomervakantie. Jaar in jaar uit. Zes weken lang. We woonden vrij achteraf dus socializen met leeftijdsgenoten zat er niet in.

Zou ik vroeger ook 100x per dag dezelfde vraag hebben gesteld? En dan te bedenken dat zoiets als gametijd niet eens bestond. Poor me. 

Ik begrijp de vragen van onze meiden maar al te goed. Maar ik geef er lekker niet aan toe (haha). Nou vooruit dan, af en toe. Gewoon omdat het gezellig is om met zijn allen op stap te gaan, omdat het zo lekker rustig is als ze op de Ipad spelen, omdat ze zo zoet zijn als ze iets lekkers te eten hebben, omdat het fijn is om samen te relaxen.

Verveling is vervelend. Maar het brengt je ook wel weer op leuke ideeën. Want na de zoveelste ‘nee’ op een van de vragen móeten ze wel gaan spelen. Tenten bouwen, walkietalkies, ‘uitvindingen’ doen, crunchies maken, zelf koken; er komt van alles voorbij.

Spannend vooraf, soms eng, maar wat is het leuk om iets nieuws te leren! En het gaat zo makkelijk. Ook wel lekker voor het zelfvertrouwen. Ik zie onze meiden genieten. Het enige wat ze nog moeten doen, is die ene vraag stellen: ‘Gaan we samen iets leuks doen?’ Tuurlijk, vandaag wel!

Oh wacht, voordat ik vandaag iets leuks ga doen met mijn gezin, heb ik nog een vraag aan jóu. Hoe lijkt het je om je eigen WordPress website te maken? Misschien een beetje spannend vooraf, soms eng, maar ik help je. En als dan blijkt dat het helemaal niet zo moeilijk is om een stevige website te bouwen, dan is dat best lekker voor je zelfvertrouwen én voor je (verse) onderneming.

Zie ik je binnekort?

Website laten maken

Opvallen?
Krijg alle ingrediënten voor een Wordpress website die overtuigt: vindbaarheid, design, seo-tekst en gebruiksgemak!

Wordpress webhosting

Snel, veilig én stabiel?
Met goede VPS-hosting en de juiste instellingen staat jouw Wordpress website als een huis.

Website onderhoud

Helemaal up-to-date?
Zorg dat de info op je website actueel is en 100% overeenkomt met jouw huidige positie als ondernemer