logo rudizign

Zal ik meerennen?

Ken je dat gevoel? Dat iedereen langs je heen dendert, volle kracht vooruit? Dat je bijna geneigd bent om, zonder ook maar een seconde na te denken, de sprint in te zetten om iedereen bij te blijven?

Soms heb ik dat. Zeker als het gaat om ondernemen. Het is af en toe aanpoten om niet achter de feiten aan te lopen. Dat gevoel wordt vooral opgewekt door social media. Elke zelfstandig ondernemer heeft wel iets te bieden. De gouden tips om succesvol te zijn, vliegen me om de oren. 

Ik vraag me dan af; wat wil ik daarmee? Ren ik mee, dan loop ik mezelf voorbij. Maar doe ik niks, word ik omver gelopen. Althans, zo voelt dat.

Wát ik ook doe, ik wil het goed doen. Voorlopig sta ik dus nog even met beide benen aan de grond genageld. Maar wel stevig en met overtuiging. Dan blijf ik in ieder geval staan als iedereen aan me voorbij raast. 

Hoe hard ren jij?

Website laten maken

Opvallen?
Krijg alle ingrediënten voor een Wordpress website die overtuigt: vindbaarheid, design, seo-tekst en gebruiksgemak!

Wordpress webhosting

Snel, veilig én stabiel?
Met goede VPS-hosting en de juiste instellingen staat jouw Wordpress website als een huis.

Website onderhoud

Helemaal up-to-date?
Zorg dat de info op je website actueel is en 100% overeenkomt met jouw huidige positie als ondernemer