Logo laten ontwerpen?

Van nature ben ik een creatieveling. Vanuit ‘Rudizign’ ben ik voornamelijk bezig met het vormgeven en bouwen van websites en het ontwerpen van bijvoorbeeld een complete huisstijl, een logo, advertenties en visitekaartjes. Dit doe ik voornamelijk voor MKB-bedrijven en ZZP’ers. Hier kan ik mijn creatieve ei heel goed in kwijt. Als ik op deze manier jou als ondernemer dichter bij (nieuwe) klanten kan brengen, is onze missie geslaagd. 

Wil je ook een (nieuw) logo laten ontwerpen of een huisstijl laten ontwikkelen?

Ik speel in op de wensen en stijl van de klant en geef hier een eigen creatieve draai aan. Zo is iedere klus op maat gemaakt. Het is natuurlijk jouw product of bedrijf. Het eindresultaat straalt uit wat jij voor ogen hebt.

Logo

Ontwerp logo

Het maken van een bedrijfslogo is een mooie klus voor mij. Je wilt een logo met een sterke uitstraling en kleuren die bij jouw bedrijf passen. Bij het ontwerpen kan ik me creatief uitleven. Zo maak ik eerst een paar schetsen waaruit je kunt kiezen. Wanneer je zelf al een ontwerp in gedachten hebt, ga ik daarmee aan de slag. Uiteindelijk heb jij hét pakkende beeldmerk of logo voor jouw bedrijf in handen.

Vernieuwen logo

Je hebt al enige tijd een bedrijfslogo en wilt dit een nieuwe frisse uitstraling geven. Ik kan het voor je vernieuwen met behoud van de herkenbaarheid. Op basis van jouw wensen ga ik aan de slag met een vernieuwing van het ontwerp.

Foto’s en illustraties

Foto’s zijn een essentieel onderdeel van bijvoorbeeld je website en advertenties. Illustraties kunnen een waardevolle toevoeging zijn. Deze geven meer eigenheid aan de vormgeving. Mooie foto’s en illustraties geven jouw klanten een goed beeld van wat jouw onderneming ze biedt. Ik maak graag creatieve product-, bedrijfs- en sfeerfoto’s en illustraties.

Kosten

Omdat een opdracht altijd maatwerk is, heb ik geen standaard prijslijst. Graag spreek ik eerst met je af om de wensen helder te hebben. Daarna maak ik een kostenoverzicht.