Hosting & Onderhoud

Je website in goede handen

Waarom onderhoud

aan mijn WordPress website?

Wanneer je een WordPress website hebt (laten maken), ben je eigenlijk nog niet klaar. De website ziet er misschien goed uit en werkt zoals het hoort, aan de ‘achterkant’ (back-end) van de website is er meer aan hand. 

De website is opgebouwd uit losse stukjes script (WordPress, thema, plugins, database). Wanneer dit niet up to date gehouden wordt, veroudert de website en is deze minder veilig en optimaal.

Maar niet alleen de back-end is van belang. Een website is voor veel ondernemers een belangrijk onderdeel van hun onderneming. Daarom zou deze inhoudelijk met jou als ondernemer moeten meegroeien. Zo blijf jouw visie en verhaal ook op je website actueel.

Hosting en updates

Je website staat, je doel is helder. Aan de slag! Je kunt je volop richten op jouw passie. Geen omkijken meer naar.

Helaas is dat niet het geval. Een website is onderhevig aan de snelle veranderingen en technieken van deze tijd. 

Doe je niks meer aan je website, dan is deze binnen de kortste keren verouderd en minder goed beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Als serieuze en gedreven ondernemer is het onderhoud van een website minstens zo belangrijk als het onderhoud van jouw klanten.

Graag bied ik jou een beveiligde serveromgeving en een website die continue up to date is.

Maak het jezelf gemakkelijk!

Komt het er maar niet van om die verouderde foto op je site te veranderen? Of om dat ene stukje tekst te wijzigen omdat je product of dienst verbeterd is?

Omdat het voor jou als ondernemer geen alledaagse klus is op aan de website te werken, komt het er vaak niet van om je hier toe te zetten.

Dat betekent dat de communicatie op jouw website na verloop van tijd niet meer overeenkomt met jouw verhaal als ondernemer.

Ik leg je uiteraard graag uit hoe je zelf de content van je website kunt wijzigen. 

Denk je dat je hier niet aan toekomt? Dan kun je dit eenvoudig uitbesteden.