logo rudizign

Het ging juist zo lekker, mijn sollicitatiegesprek

Heb je kinderen, Linda? ‘Ja’. Een, twee? ‘Drie’.
Ik zie de blik op haar gezicht veranderen. Houston, we have a problem…

Het ging juist zo lekker, mijn sollicitatiegesprek dat ik ruim vijf jaar geleden voerde bij een grote supermarktketen. Ik aasde op de functie als online marketingmedewerker. Niet dat ik mezelf er al zag werken hoor, ik was vooral benieuwd hoe ver ik zou komen.

Er volgde een persoonlijkheidstest en een IQ-test waaruit bleek dat ik best wel hoge ogen gooide. Maar die kinderen hè, tja, die gooiden roet in het eten… Als parttimer (ik was niet van plan om meer dan drie dagen per week te gaan werken) was de functie dan ook niet voor mij weggelegd.

Dat blijft toch een eeuwig geschommel; van moeder naar carrière naar moeder. Hoe noemen ze het ook alweer? Oh ja, het balanstrutje.

Dat ik niet werd aangenomen, was precies wat ik nodig had om voor mezelf te beginnen. Een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad. Het geeft me de vrijheid om mijn eigen balans op te maken! Geen kaders, de grenzen bewaak ik zelf.

Hoe zit dat bij jou? Voel je ook diep vanbinnen dat het tijd is voor de sprong naar zelfstandig ‘balanstrutje’ (ondernemer mag ook)? Ik zeg: doen!

Tuurlijk komt er een en ander op je af als je gaat starten. Lichtpuntje: Ik maak een dijk van een WordPress website voor je! Pak jij lekker al het andere aan dat op je pad komt. 

Deal?  

Website laten maken

Opvallen?
Krijg alle ingrediënten voor een Wordpress website die overtuigt: vindbaarheid, design, seo-tekst en gebruiksgemak!

Wordpress webhosting

Snel, veilig én stabiel?
Met goede VPS-hosting en de juiste instellingen staat jouw Wordpress website als een huis.

Website onderhoud

Helemaal up-to-date?
Zorg dat de info op je website actueel is en 100% overeenkomt met jouw huidige positie als ondernemer