logo rudizign

Gejuich zonder toeschouwers

Het viel me gisteren tijdens het kijken van een voetbalwedstrijd op tv pas na 10 minuten op dat het gejuich niet van de tribunes kwam. Ik was even vergeten dat deze leeg zijn nowadays. (Gelukkig had ik wel meteen door dat ze het niet steeds over het virus hadden maar over een speler…) De stoeltjes waren verpakt onder mega reclamedoeken. Slim opgelost. De geluiden die ik hoorde op tv waren niet voor de spelers op het veld bedoeld.

Dit trucje wordt al jaren toegepast bij komedies op tv. Je hoort gelach op de achtergrond maar er is geen publiek. Het schijnt te werken. Je vindt de serie daardoor leuker (of minder saai), ook al weet je maar al te goed dat het nep is. Je wordt gefopt waar je bij staat.

Het zijn die kleine dingen die ervoor zorgen dat de beleving net even anders is. Dat geldt voor tv maar ook voor een website.

Iets simpels zoals een tekst op een knop kan al verschil maken. Onopvallende foefjes waardoor het allemaal net wat makkelijker werkt, wat prettiger leest, wat meer overtuigt. Je wordt gefopt waar je bij bent, maar het werkt. Ze helpen je gewoon een handje.

Hoe zit dat met jouw website? Heb je hem je al eens vanuit de andere kant bekeken? De kant waaruit bezoekers hem bekijken? Horen zij gejuich? Of blijft het akelig stil?

Laat me met je meekijken. Zetten we er samen een mooi geluidje achter. Wie weet heb je binnen de kortste keren echt publiek.

Website laten maken

Opvallen?
Krijg alle ingrediënten voor een Wordpress website die overtuigt: vindbaarheid, design, seo-tekst en gebruiksgemak!

Wordpress webhosting

Snel, veilig én stabiel?
Met goede VPS-hosting en de juiste instellingen staat jouw Wordpress website als een huis.

Website onderhoud

Helemaal up-to-date?
Zorg dat de info op je website actueel is en 100% overeenkomt met jouw huidige positie als ondernemer