logo rudizign

Even Helemaal Niks!

Wist je dat even helemaal niks doen soms best hard werken is? Tenzij je hier hard op geoefend hebt, of een persoon bent die zonder problemen alles uit handen laat vallen voor een moment van rust. In dat laatste geval: Mag ik weten hoe je dat doet?

Pauze! Ik neem mijn kop koffie mee naar buiten en wil even genieten van de zon op mijn huid. Na 5 minuten is mijn koffie al bijna op zonder het geproefd te hebben, heb ik mijn mail gecheckt en het laatste nieuws gelezen. Ondertussen bedenk ik hoe ik die nieuwe website vorm ga geven en welk webinar ik wil volgen. 

Stop! Dit is géén pauze. Ik nestel me in de hangmat voor een moment ‘even helemaal niks’. Als mijn gedachten afdwalen, fluit ik ze onmiddellijk terug. Ik kan je zeggen: Ik fluit wat af! Maar we geven niet zomaar op. Want ‘even helemaal niks’ levert soms veel nieuwe ideeën op.

Of het gelukt is? Nee. Het was vooral even ‘heel veel van alles’. 

Hoe ziet jouw break eruit?

Website laten maken

Opvallen?
Krijg alle ingrediënten voor een Wordpress website die overtuigt: vindbaarheid, design, seo-tekst en gebruiksgemak!

Wordpress webhosting

Snel, veilig én stabiel?
Met goede VPS-hosting en de juiste instellingen staat jouw Wordpress website als een huis.

Website onderhoud

Helemaal up-to-date?
Zorg dat de info op je website actueel is en 100% overeenkomt met jouw huidige positie als ondernemer