logo rudizign
Da’s niks voor mij.

Da’s niks voor mij.

Social Media? Nee, dank je.

Dat riep ik tot voor kort als iemand opperde om Social Media in te zetten voor mijn onderneming. Nee, dat wordt het zeker niet. Het zweet brak me uit bij de gedachte alleen al. Nu is het niet zo dat ik me vol op Facebook, Instagram of LinkedIn ga storten. Het is meer dat ik zichtbaar wil/moet/zal moeten worden. Laat ik het zo zeggen: Ik wil het proberen.

Het voelt prettig om in mijn uppie, vanuit mijn vertrouwde werkplek, mooie opdrachten te maken voor mijn klanten. Maar ik merk ook dat, wil ik hierin groeien, er stappen gezet moeten worden. Dit is er één van: Af en toe wat van me laten horen via een blog. That’s it! Een kleine sprong vooruit dus. Ik ga ervan uit dat ik netjes op twee benen land en van daaruit weer rustig verder kan stappen! 

Tips voor mijn volgende stap zijn welkom

Website laten maken

Opvallen?
Krijg alle ingrediënten voor een Wordpress website die overtuigt: vindbaarheid, design, seo-tekst en gebruiksgemak!

Wordpress webhosting

Snel, veilig én stabiel?
Met goede VPS-hosting en de juiste instellingen staat jouw Wordpress website als een huis.

Website onderhoud

Helemaal up-to-date?
Zorg dat de info op je website actueel is en 100% overeenkomt met jouw huidige positie als ondernemer