logo rudizign

Blogger's block

Als je dan besluit om via een blog af en toe iets van je te laten horen, moet je uiteraard ook af en toe iets van je laten horen. Simpel. Toch gebeurt er dan iets in mijn hoofd. Het woord MOET verschijnt ergens in mijn bovenkamer en neemt behoorlijk wat ruimte in beslag. Gevolg: Ik weet niet wát ik moet schrijven. Móet ik dan iets schrijven? Nee. Wíl ik iets schrijven? Ja. Maar het moet natuurlijk wel ergens over gaan, anders heeft het geen nut.

Onderwerp van deze blog is dus: Blogger’s block. Mijn hoofd blokkeert. Geen inspiratie.

Datzelfde probleem doet zich ook wel eens voor als ik een logo ontwerp voor een klant. Ik wil iets moois, iets passends, iets unieks maken voor de klant. Zorgen dat het ‘klopt’. Me inleven in de wensen van de klant om zo een goede vertaalslag te maken. De klant is afhankelijk van mij en wacht op het eerste voorstel. De tijd dringt, de lat ligt hoog (doe ik zelf…), met als gevolg: Designer’s block.

Gelukkig weet ik er steeds beter mee om te gaan. Door bijvoorbeeld afleiding te zoeken, mezelf moed in te praten, te sporten, aan de lat te gaan hangen (soms werkt dat). Zo kom ik toch weer in beweging!

Hoe hef jij de blokkade op?

Website laten maken

Opvallen?
Krijg alle ingrediënten voor een Wordpress website die overtuigt: vindbaarheid, design, seo-tekst en gebruiksgemak!

Wordpress webhosting

Snel, veilig én stabiel?
Met goede VPS-hosting en de juiste instellingen staat jouw Wordpress website als een huis.

Website onderhoud

Helemaal up-to-date?
Zorg dat de info op je website actueel is en 100% overeenkomt met jouw huidige positie als ondernemer