logo rudizign

Bekijk het vanuit vogelperspectief!

Afgelopen november verhuisden we met ons gezin naar de andere kant van het dorp. Helemaal in de wolken van deze ‘nieuwe’ woning heb ik niet heel lang stilgestaan bij wat er feitelijk aan het huis moest gebeuren. Het voelde als thuis dus dit moest ‘m worden. Echt objectief was ik al niet meer.

De bovenverdieping zou voldoen met een likje verf hier en daar… Zes maanden laten waren we klaar: Het likje verf had plaatsgemaakt voor een nieuwe ketel, nieuwe radiators, het vervangen en verleggen van leidingen en stroomvoorzieningen, het plaatsen van een extra wand met schuifdeur, een nieuwe vloer en ja, uiteindelijk dan toch het likje verf. Volgende punt op de planning: dakisolatie.

Als een vogel vanuit grote hoogte de situatie overzien, kon geen kwaad. Voor snel en mooi gaan leek namelijk aantrekkelijk. Maar wat nou als je in een prachtige kamer slaapt waar je in de winter rilt van de kou en in de zomer onophoudelijk zweet van de hitte? Niet echt uitnodigend, al staat er nog zo’n heerlijk bed.

Waarom ik dit vertel? Ik wil even een bruggetje maken naar het maken van een website. Het lijkt namelijk aantrekkelijk om voor snel en mooi te gaan, maar laten we het eens vanuit vogelperspectief bekijken. Die website zal toch iets moeten gaan doen. Het is de winkel waar jij jouw diensten of producten verkoopt. 

Wat nou als die winkel prachtig is, maar er geen medewerker is die je komt helpen? Of je er niet vindt wat je zoekt omdat je geen idee hebt wáár je moet zoeken. Hoe lang duurt het voor je weer buitenstaat?

Laat ik je nou kunnen helpen met het maken van een mooie winkel, waar alles geordend is zodat je vindt wat je zoekt. Een winkel waar je je welkom voelt, waar een gemoedelijke sfeer hangt en waar er hulp is als je erom vraagt? Hoe groot is de kans dat je er iets koopt?

Website laten maken

Opvallen?
Krijg alle ingrediënten voor een Wordpress website die overtuigt: vindbaarheid, design, seo-tekst en gebruiksgemak!

Wordpress webhosting

Snel, veilig én stabiel?
Met goede VPS-hosting en de juiste instellingen staat jouw Wordpress website als een huis.

Website onderhoud

Helemaal up-to-date?
Zorg dat de info op je website actueel is en 100% overeenkomt met jouw huidige positie als ondernemer