Bedrijfslogo laten maken

Straal professionaliteit uit met een uniek logo

Een goed bedrijfslogo laat zien waar jij voor staat. Het vertelt veel over jou als ondernemer. Neem je de zaak serieus? Dan zie je dat terug in je logo.

Logo laten ontwerpen

Misschien heb je zelf al eens wat gemaakt in Word of heeft een kennis een logo voor je in elkaar gezet. Prima voor toen maar je merkt dat het niet meer bij je past. Je wilt goed voor de dag komen en daar hoort een serieus bedrijfslogo bij. Een logo dat in één oogopslag de intentie van jouw bedrijf laat zien.

Linda bij een klant aan tafel

Professionele huisstijl

Een logo is het kenmerk van je bedrijf. Allereerst bepaalt het, samen met de huisstijl, de indruk van jouw onderneming. Die eerste indruk moet goed zijn zodat deze sluit aan op je verhaal. Kleurrijk en speels of juist modern en zakelijk? Hoe jij die eerste indruk maakt is aan jou. Mijn taak is om te zorgen dat het logo perfect bij je past.

Met een professioneel logo:

"WAUW! Wat een fantastisch logo. De perfectie van het logo klopt, alles wat ik wilde is er in verwerkt op de juiste manier. SUPER! "
Britt Bijveld
Britt Bijveld
Geluk van 13
"Linda heeft me geholpen met het ontwerp van mijn nieuwe logo en ik vind het resultaat prachtig. Het resultaat ziet er fris en professioneel uit. Bedankt!"
Bart Vorstenbosch
Bart Vorstenbosch
VIT-ma
"Elke keer opnieuw vind ik het weer knap dat wat in mijn hoofd zit, Linda digitaal kan maken. Haar inlevingsvermogen is groot en ze vult dit aan met fijne adviezen en de juiste tips."
Linda Tielemans
Linda Tielemans
zZacht

Nieuw bedrijfslogo?

Ik help je met het maken van een professioneel bedrijfslogo.

Vul je naam en e-mailadres in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op. 

Mijn werkwijze

1. Vrijblijvend gesprek

In een eerste gesprek gaan we op zoek naar zaken die voor jou belangrijk zijn. Wat wil je uitstralen? Wie is je doelgroep? Welke kleuren sluiten het beste aan? Daarnaast is het belangrijk dat we elkaar begrijpen. Met goede communicatie verloopt het proces soepel. Deze vrijblijvende kennismaking doen we op jouw of mijn locatie of als dit niet lukt online of telefonisch.

2. Offerte

Je ontvangt binnen 2 werkdagen de offerte met daarin de gemaakte afspraken. Ik neem vervolgens contact met je op om deze door te nemen.

3. Aan de slag

Is de offerte akkoord? Dan ga ik voor je aan de slag. Ik neem je mee in het ontwerpproces. Je ontvangt enkele ontwerpschetsen om te ontdekken of we op de juiste weg zitten. vervolgens werk ik de schets naar keuze uit tot een professioneel logo. Tijdens het ontwerpen stem ik regelmatig met je af.

4. Nieuw bedrijfslogo

Het nieuwe logo is klaar! Je ontvangt het logo in jpg, png, pdf en eps inclusief alle rechten. Het is dus helemaal van jou en vrij te gebruiken voor alle doeleinden.   

Kosten logo laten ontwerpen

Voor het maken van een logo hanteer ik een vaste prijs van 490,-

Logo laten maken?

Vul je naam en e-mailadres in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.