logo rudizign

Alsof het de eerste is!

0
Websites
0
Logo's
0
Overige opdrachten

37 websites, 23 logo’s en 34 overige grafische opdrachten geleden zette ik mijn handtekening bij de KvK als zelfstandig ondernemer.

‘Hoe kom je aan je klanten?’ werd me gevraagd toen ik 5 jaar geleden startte. Eerlijk? Ik heb geen idee. Zal ik maar gewoon beginnen?  Inmiddels hebben een mooi aantal klanten de weg naar mij weten te vinden.

Na mijn allereerste opdracht heb ik mezelf beloofd het enthousiasme dat ik toen voelde, bij elke volgende klant vast te houden alsof het mijn eerste is. Die belofte ben ik nagekomen. Maar het kost me dan ook weinig moeite.

Geen offerte gaat de deur uit zonder een potentiële klant gesproken of liever nog, gezien te hebben. Even samen om de tafel zitten om een goed beeld te krijgen van de wensen en ideeën, even een korte kennismaking. Want wát ik maak, moet goed zijn. Niet alleen voor de klant maar zeker ook voor mij. 

Ik mag terugkijken op 5 mooie, leerzame ondernemersjaren.
Vrijheid, dankbaarheid, flexibiliteit; dit houd ik nog wel een hele poos vol.

Website laten maken

Opvallen?
Krijg alle ingrediënten voor een Wordpress website die overtuigt: vindbaarheid, design, seo-tekst en gebruiksgemak!

Wordpress webhosting

Snel, veilig én stabiel?
Met goede VPS-hosting en de juiste instellingen staat jouw Wordpress website als een huis.

Website onderhoud

Helemaal up-to-date?
Zorg dat de info op je website actueel is en 100% overeenkomt met jouw huidige positie als ondernemer